ZERO TRUST


Hvad er Zero Trust?

Tankerne bag “Zero Trust” er, at du som udgangspunkt ikke bør stole på nogen i netværket. Hackerne kan let udgive sig for at være din kollega og dermed snuse rundt i jeres følsomme data.

De tiltagende trusler stiller store krav til måden, vi designer IT-sikkerhed – så der er behov for en ny strategi. Med denne strategi arbejdes indefra og ud, og med fokus på de vigtigste digitale aktiver – virksomhedens data og applikationer.

Hos Credocom er vi eksperter i IT-sikkerhed, og vi har implementeret løsninger, som understøtter Zero Trust principperne hos en lang række kunder.

En af de største sårbarheder i infrastrukturen er tillid – trust.

Strategien bygger på 3 grundprincipper, som du kan se nedenfor.

ZERO TRUST

Alle ressourcer skal kunne tilgås sikkert – uafhængigt af tid og sted

Udover et behov for ”multiple trust”-grænser, kræves der en øget anvendelse af sikker adgang til og fra ressourcer – selv hvis sessionerne er begrænset til det interne netværk. Det betyder også, at det kun er enheder med den rette status og opsætning, der tillades adgang til netværket.

ZERO TRUST

Adoptér en ”least-privileged”-strategi og håndhæv adgangskontrollen strengt

Ved at reducere adgangen til og fra virksomhedens ressourcer til et absolut minimum, begrænses risikoen for malware og for at cyber-kriminelle opnår uautoriseret adgang til virksomhedens infrastruktur.

ZERO TRUST

Inspicér og log al trafik

Med kontinuerlig opmærksomhed rettet mod trafikken i netværket, brugernes adfærd og virksomhedens sanktionerede applikationer er det muligt identificere trusler. Automatiserede løsninger kan nedbringe den manuelle arbejdsbyrde og effektivisere analyseprocessen.

8 funktioner ved implementering af Zero Trust

I følgende video fra vores seminar på Infosecurity messen giver Credocoms Direktør for forretningsudvikling, Peter Koch, dig 8 funktioner du kan benytte, når du skal implementere en Zero Trust strategi. Du skal være velkommen til at kontakte os for en uddybning af emnet.

Se flere videoer

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112