VPN-løsninger


Credocom er klar til at assistere kunder og organisationer med at løse udfordringen med det væsentligt øgede behov for VPN kapacitet i forbindelse med Covid-19.

Det kan være udvidelse eller bare optimering af eksisterende løsninger. Oprettelse af midlertidige (eller permanente) cloud-baserede VPN-løsninger er en oplagt mulighed.

Vi kan levere ”låne udstyr” (så længe lager haves), der kan fungere som VPN koncentratorer i din infrastruktur i en kortere eller længere periode.

Credocoms medarbejdere er til rådighed for en dialog både overordnet og teknisk.

Kontakt os

Credocom har erfaring med og ekspertise i mange forskellige VPN-løsninger og teknologier

En af vores primære løsninger er Globalprotect fra Palo Alto Networks.

Globalprotect fra Palo Alto Networks er en enkel VPN-løsning med avanceret funktionalitet.

Det giver dig muligheden for differentieret adgang baseret på certifikater, MFA (Multi Factor Authentication), enhedstype, brugertype osv.

Du kan tilbyde leverandører og samarbejdspartnere sikker adgang til interne ressourcer – også uden en VPN-klient.

Globalprotect forbindes automatisk til den optimale gateway og sikrer den bedste brugeroplevelse.

En gateway kan eksempelvis være din Palo Alto Networks Next Generation Firewall i datacenteret eller på nærmeste lokation.

Det kan også være flere cloud-baserede virtuelle firewalls i PaaS-løsningen, Prisma Access – Secure Access Service Edge, eller en virtual Palo Alto Firewall hos en public cloud udbyder eller hos en hosting udbyder.

Globalprotect giver medarbejdere på farten en nem og sikker adgang til interne ressourcer, uanset hvor de befinder sig. Løsningen fungerer ligeledes optimalt til hjemmearbejdspladser som reelt blot er en stationær variant af en medarbejder på farten.

Et simpelt, men også komplekst billede af Palo Alto Networks løsningen, er angivet nedenfor. Vi tager gerne en dialog og laver en lignende skitse der illustrerer netop dine behov, ønsker og muligheder.

VPN løsninger

VPN er en del af de tekniske minimumskrav for statslige myndigheder

Center for Cybersikkerhed (CFCS) anbefaler, at man benytter en VPN-løsning (virtuelt privat netværk), når man skal tilgå både internet og virksomhedens services fra ens arbejds-PC hjemmefra eller fra andre eksterne netværk

Når man anvender VPN sikrer man dataintegritet og fortrolighed, da det er en krypteret forbindelse fra ende til ende.  Dette kan bl.a. også modvirke man-in-the-middle angreb.

Kontakt os