Palo alto networks traps

TRAPS - ADVANCED ENDPOINT PROTECTION


02.02.2019 Af Peter Koch, Direktør for forretningsudvikling hos Credocom

Traps forbedre beskyttelsen af endpoints

Traps fokuserer på det sidste led i infrastrukturen – nemlig endpointet. Traps beskytter brugerne fra et stadig stigende antal og langt mere sofistikerede hackere. De er blevet ekstremt dygtige til at maskere deres hensigter og udnytte menneskelige svagheder og dårlige vaner. Traps anvender forskellige metoder til effektivt at blokere kendt og ukendt malware og stopper desuden udnyttelse af sårbarheder i programmer. Drift og administration håndteres effektivt og uden at lægge beslag af IT-afdelingens ressourcer.

palo altto networks traps

Der investeres stærkt i perimeterbeskyttelse, men på trods af dette, kommer brugerne alligevel utilsigtet til at underminere denne beskyttelse. Når brugerne falder for phishing-kampagner o.l. på grund af normal menneskelig tillid eller nysgerrighed, får de åbnet døren for hackere, som derved kan omgå de eksisterende sikkerhedsløsninger – eksempelvis firewalls. Traps reducerer ikke kun IT-afdelingens arbejdsbelastning ved at forhindre angreb, før de forårsager skader, men beriger også de øvrige dele af sikkerhedsplatformen med ”threat intelligence”. Denne integration øger effektiviteten og værdien af de eksisterende firewalls, mens platformen leverer den indsigt, i det aktuelle trusselsbillede, som mange organisationer kæmper for at opnå.

Traps forbedrer den samlede IT-sikkerhed

Traps komplementerer de eksisterende firewalls og danner en komplet sikkerhedsplatform. Indtil nu har det været småt med løsninger, som integrerer effektiv beskyttelse af endpoints med eksisterende firewalls. Med Løsningen fra Palo Alto Networks undgås et sammensurium af tredjeparts-applikationer, hardware og den besværlige drift og vedligeholdelse på tværs af producenter og leverandører. Palo Alto Networks løser problemet ved at integrere firewalls og endpoint-sikkerhed på en måde, der giver uovertruffen og omfattende beskyttelse. Dermed beskyttes hele infrastrukturen af en komplet sikkerhedsplatform bestående af firewalls, cloud- og endpoint-beskyttelse, hvor viden og indsigt aggregeres ét sted. På den måde elimineres tidskrævende og manuelle arbejdsgange.

Bliv klogere på Traps her

Palo Alto Networks giver frihed til brugerne og et forspring for forretningen i én og samme løsning. Netop derfor har vi i Credocom specialiseret os i Palo Alto Networks, og som Diamond Partner har vi – i al beskedenhed – Danmarks dygtigste, mest kompetente og højst certificerede Palo Alto Networks konsulenter.

Læs mere om Palo Alto Networks