Proofpoint partner danmark- mailsikkerhed

Proofpoint - Mailsikkerhed


Vi sikrer din virksomhed mod malware-angreb som phishing med mailsikkerhed fra Proofpoint

E-mail er den absolut største angrebsvektor, når cyberkriminelle forsøger at få adgang til vores infrastrukturer. De sikrer sig adgang ved at angribe vores klienter gennem malware-kampagner som phishing og spear phishing, DDoS-angreb og CEO fraud samt via installation af ransomware.

Mailsikkerhed fra Proofpoint

Proofpoint er den absolutte markedsleder indenfor løsninger af mailsikkerhed. Proofpoint håndterer, udover basal virusskanning og SPAM-håndtering, også kryptering til mail.

Senest har Proofpoint tilføjet “isolationsteknikker”, så det nu også er muligt at sikre brugernes adgang til fx privat webmail. Proofpoint indeholder en Threat Analytics Platform, der gør det muligt at udveksle viden om threats med eksempelvis sikkerhedsplatformen fra Palo Alto Networks.

Proofpoint har eksisteret siden 2002, og har fra begyndelsen altid haft fokus på at sikre mailkommunikation samt de områder, der naturligt relaterer sig hertil herunder eksempelvis brugeradfærd.

Wombat

Via opkøbet af Wombat har Proofpoint nu også en af markedets bedste løsninger til at uddanne brugere i sikker adfærd på internettet og brug af mail.

En af de største sikkerhedsrisici for virksomheder i dag, er nemlig den måde deres medarbejderne agerer på nettet. Ofte sammenblandes arbejdsrelaterede og private gøremål, hvilket blot gør angrebsfladen endnu større. Derfor er der behov for kontinuerlig uddannelse og løbende oplysningskampagner målrettet medarbejderne. Alt dette kan vi levere med Proofpoints løsning Wombat.

Læs mere om Proofpoint her.

mailsikkerhed proofpoint danmark