partnere


Vi har valgt vores partnere på baggrund af deres innovative produkter, hvor de enkelte produkter kan indgå i en sammenhængende løsning på tværs af producenterne. Dette sikrer de bedste og mest sofistikerede løsninger.

PALO ALTO NETWORKS

Palo Alto Networks er verdens førende producent af IT-sikkerhedsløsninger. Udover markedsledende fysiske og virtuelle ”Next Generation Firewall”-løsninger tilbyder Palo Alto Networks et omfattende produktsortiment. Disse produkter omfatter cloud- og endpointsikkerhed, samt den AI-baserede sikkerhedsplatform Cortex, som konstant udvikler sig selv for at stoppe de mest sofistikerede trusler.

Læs mere

hpe aruba

HPE ARUBA

HPE Aruba er den førende producent af netværksløsninger. Derudover producerer HPE Aruba brugervalideringsproduktet ClearPass – NAC (Network Access Control), som skaber overblik og giver kontrol over hvem og hvad, der anvender netværket – kablet som trådløst. ClearPass understøtter samtlige af Gartners anbefalinger til funktionalitet og samtidig forenes høj IT-sikkerhed og brugervenlighed.

Læs mere

PROOFPOINT

Proofpoint er den absolutte markedsleder indenfor løsninger til e-mailsikkerhed. Proofpoint håndterer, udover basal virusskanning og SPAM-håndtering, også kryptering af e-mail.

Med Wombat kan Proofpoint levere markedets bedste løsning til at uddanne brugerne i sikker adfærd på internettet og brugen af e-mail.

Læs mere

INFOBLOX

Infoblox er den førende producent af sikre løsninger inden for DNS og DHCP. DNS er et udsat mål for angreb med malware og virus. Infoblox gør virksomhedens netværk robust og sikrer tilgængeligheden. Med en høj grad af automatisering opnås et dynamisk netværk, hvormed virksomheden opnår besparelser. De uoverskuelige regneark erstattes og der skabes overblik.

Læs mere

Rubrik partner danmark

RUBRIK

Rubrik har en radikalt anderledes tilgang til markedet og vandt i oktober 2016 prisen som ”Best of VMworld Europe 2016”. Rubrik er ikke blot et enterprise-backupsystem, men løsningen håndterer hele virksomhedens behov for backup, arkivering og restore på tværs af datacentre og cloud i én samlet “disaster recovery”-løsning.

Læs mere

ILLUMIO

Med Illumio Adaptive Security Platform (ASP) får man et værktøj, der leverer de grundlæggende byggeklodser for Zero Trust, direkte ind i hjertet af dit datacenter.

Illumio skaber det nødvendige indblik i alle dataflows både i datacentre, på tværs af datacentre, on-premise og i skyen.

Læs mere

TEKNOLOGIPARTNERE


Thycotic er en af de førende leverandører af PAM-sikkerhedsløsninger til beskyttelse af administrative konti og privilegerede adgange. En PAM-sikkerhedsløsning fra Thycotic er designet til at kunne implementeres hurtigt, være nem at bruge, og med en usynlig integration til organisationens eksisterende IT-infrastruktur. Der er mulighed for både en lokal implementering og en cloudbaseret løsning.

Læs mere om Thycotic her


Tenable Network Security specialiserer sig i netværksovervågning og sårbarhedsskanning. Mere end 24.000 organisationer rundt om i verden anvender Tenable til at skabe overblik, vurdere netværkets overordnede sundhedstilstand, identificere sårbarheder, reducere risici og sikre compliance.

Læs mere om Tenable her


Nozomi Networks er den globale markedsleder af løsninger inden for cybersikkerhed og visibilitet i realtid til industrielle kontrolnetværk (SCADA/ICS).

Læs mere om Nozomi Networks her


VMware er den absolutte markedsleder inden for virtualisering. NSX er en SDN- (Software Defined Network) og sikkerhedsplatform. NSX gør det muligt at opnå visibilitet og kontrol med trafikken i datacenteret – både ind, ud og i særdeleshed på tværs. Mikrosegmentering gør op med de traditionelle løsninger, der kun fokuserer på eksterne trusler.

Læs mere om VMware her


Mnemonic er den største SOC-operatør (Security Operation Center) i Norden. Mnemonic tilbyder kunder, med sikkerhedsløsninger fra Palo Alto Networks, en unik mulighed for at opnå indsigt i egne logdata, samt udnyttelse af disse, til at blokere trusler i kundernes firewalls.

Læs mere om Mnemonic her


Credocom har en bred vifte af certificerede konsulenter, der spænder fra grundniveau til ekspertcertificeringen CCIE.

Læs mere om Cisco her


Juniper Networks har, historisk set, altid været den foretrukne leverandør til alle internetudbydere på globalt plan. Stabilitet og redundans er yderst vigtige parametre for serviceudbyderne, og udstyret er kendetegnet ved at kunne serviceres og opdateres uden nedetid. Credocom kan implementere komplette løsninger med leverandøruafhængige internetforbindelser og BGP-opsætning.