PAM privileged account management

PRIVILEGED ACCESS MANAGEMENT


21.09.2019 Af Peter Koch, Direktør for forretningsudvikling hos Credocom

60% af de angreb vi kender til, er sket gennem stjålne administrative rettigheder.

Misbrug af administrative konti og privilegerede adgange er den primære metode som hackerne eller den ”ondsindede insider” anvender, for at kunne trænge ind på det interne netværk. I over 60% af de angreb som er kommet til offentlighedens kendskab, har hackeren benyttet sig af stjålne administrative rettigheder, netop fordi disse rettigheder ofte giver hackeren ubegrænset adgang til hele virksomhedens IT-infrastruktur. Når først systemet er kompromitteret, kan hackeren tage kontrollen og ødelægge infrastrukturen eller stjæle konfidentielle informationer og efterfølgende misbruge informationen til at begå finansiel svindel m.v.

Uden en effektiv beskyttelse af administrative konti og privilegerede adgange har hackeren nem adgang til virksomhedens IT-infrastruktur. Netop derfor er det en kritisk sårbarhed, som bør adresseres med PAM (Privileged Access Management).

Thycotic, en af de førende leverandører af PAM-sikkerhedsløsninger (Privileged Access Management), har udgivet en e-bog om emnet. Bogen giver dig al den nødvendige viden, og lidt til, omkring hvordan du bedst beskytter jeres aktiver med ’privileged accounts’.

Thycotic er en af de førende leverandører af PAM-sikkerhedsløsninger til beskyttelse af administrative konti og privilegerede adgange. En PAM-sikkerhedsløsning fra Thycotic er designet til at kunne implementeres hurtigt, være nem at bruge, og med en usynlig integration til organisationens eksisterende IT-infrastruktur. Der er mulighed for både en lokal implementering og en cloudbaseret løsning.

Læs bogen her