Palo alto networks partner danmark - firewall

Palo Alto Networks


I 2009 udgav Gartner en research note, som definerede Next Generation Firewall (NGFW) som en boks, der skal hjælpe med at beskytte mod nye trusler som botnets, avanceret malware og udnyttelse af sårbarheder. Men hvad er der sket siden dengang? I dag taler vi ikke længere om en Next Generation Firewall, men om en komplet cyber security platform bestående af en lang række elementer. Application awareness, full stack visibility, URL-filter, signaturbaseret Intrusion Prevention System (IPS) og 0-day scanning.

Største Palo Alto Networks partner i Danmark

Palo Alto Networks giver frihed til brugerne og et forspring for forretningen i én og samme løsning. Netop derfor har vi i Credocom specialiseret os i Palo Alto Networks. Som Diamond Partner har vi – i al beskedenhed – Danmarks dygtigste, mest kompetente og højst certificerede Palo Alto Networks konsulenter.

Læs mere om Palo Alto Networks her.

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du vil høre mere om Palo Alto Networks løsninger.

Kontakt os

Credocom er Palo Alto Networks Diamond Partner og Authorized Support Center.

“Vi er meget glade for at samarbejde med Credocom. De har investeret i det rette udstyr, de certificerer medarbejderne på højt niveau og går også sammen med os om at uddanne slutbrugerne. Vi har løst opgaver for flere store enterprise-kunder, hvor vi med proof of concept-installationer har gennemført effektive demonstrationer af fordelene ved vores next generation firewall. Credocom og Palo Alto Networks er et godt match,”

Anders Teigen, Regional Sales Manager, Denmark and Norway, Palo Alto Networks.