OM CREDOCOM


Specialister i cybersikkerhed

Hos Credocom er vores drivkraft de resultater vores kunder opnår igennem samarbejdet med os. Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at designe, etablere samt vedligeholde IT-sikkerhedsløsninger baseret på markedets bedste produkter. Vi er kompetente og troværdige og sørger altid for, at kunden får den helt rigtige løsning tilpasset deres behov.

Vi samarbejder med nogle af de største internationale producenter indenfor cybersikkerhed og arbejder udelukkende med de bedste løsninger.

Medarbejderne i Credocom er specialister indenfor cybersikkerhed og netværk. De kan både rådgive og eksekvere. Vi lever af vores viden og sætter en ære i at udvikle på vores talenter.

Vi forstår os på innovation og er altid på forkant med den teknologiske udvikling. Gennem tiden har vi haft en væsentlig rolle i introduktionen af nye producenter, løsninger og produkter på det danske marked. Dette giver vores kunder mulighed for at være blandt de første til at høste gevinsterne af markedets mest innovative og effektive løsninger indenfor cybersikkerhed og netværk.

Credocom har eksisteret siden 2012 efter en fusion mellem det daværende Credocom og Respekt IT. Vi har siden udviklet os til at være et konsulenthus specialiseret i cybersikkerhed og netværk. Stifterne Thomas Grønne og René Bukrinsky udgør direktionen.

I videoen nedenfor kan du høre vores direktør, Thomas Grønne, fortælle om Credocom som samarbejdspartner, samt hvorfor vi er den ideelle partner, til at varetage jeres IT-sikkerhed og netværk.

Velkommen til Credocom – when IT has to be safe!

Læs mere om vores fokusområder

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112