NETVÆRKSSIKKERHED


Specialister i netværkssikkerhed

Netværket udgør nervebanerne i virksomhedens IT-infrastruktur. Et velfungerende netværk er fundamentet for en hurtig, problemfri og driftssikker kommunikation, hvilket giver brugerne den bedste oplevelse. Det lyder måske enkelt, men det er i virkeligheden en kompleks udfordring.

Hos Credocom har vi gennem mange år arbejdet med alle facetter inden for netværkssikkerhed. Vi dækker hele forløbet fra analyse, design og implementering til daglig drift og support af disse løsninger. Vi er et stærkt team af certificerede konsulenter med erfarne specialister indenfor sikre netværksløsninger.

Vores netværksløsninger kan inkludere alt fra etablering af fiberinfrastruktur, core, edge og access switching, trådløst netværk, SDN (Software Defined Network), NAC-løsninger (Network Access Control) samt sofistikeret applikationsgenkendelse.

Vi har eget lab-miljø, hvor fremtidens netværksløsninger kan demonstreres og afprøves i praksis. Vi kan derfor rådgive om valg af teknologier og produkter samt udvikle en robust netværksstrategi til din virksomhed.

Bliv klogere på netværkssikkerhed

Vi er en af de største HPE Aruba partnere i Danmark

HPE Aruba er de førende producenter indenfor WLAN-løsninger og Network Access Control ”NAC” med produkterne ClearPass og Airwave. Credocom er blevet kåret som årets Aruba Partner og Årets innovator af HPE Aruba i hhv. 2017 og 2018. HPE Aruba er fortsat en af Credocoms fokuspartnere på netværkssikkerhed.

Læs mere om HPE Aruba

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112