mnmonic

Managed Detection and Response service

Mnemonic er et af Nordens største sikkerhedshuse med mere end 250 medarbejdere, der arbejder dedikeret med sikkerhed.

De startede i 2002 med at levere en Managed Detection and Response service baseret på deres egen teknologistak Argus, som i dag fremstår som en meget stærk og åben platform baseret på microservices, åbne API’er og SOAR.

Mnemonic har leveret services til en lang række af Nordens største virksomheder på tværs af IT og OT. Herunder virksomheder, der arbejder med alt lige fra kritisk infrastruktur, sundhed, offentlig forvaltning til energi, produktion, detail og finans.

Nordens største leveranceorganisation

Med en leveranceorganisation på +150 mand, der alene understøtter deres MDR Service, har de uden sammenligning Nordens største leveranceorganisation til at levere denne 24/7 service. Med 20 mia. events gennem deres platform om dagen, ser Mnemonic mere end de fleste. Det giver dem øget indsigt i truslerne, som kommer til stor fordel for kunderne.

Mnemonic deltager i forskningsprojekter

Mnemonic deltager i en række forskningsprojekter med det formål at udvikle ny teknologi. De arbejder med projekter indenfor håndtering af trusselinformation, hurtig detektering af nye trusler, automation af håndtering af trusselsinformation m.v. Disse resultater stilles desuden til rådighed for markedet.

Som eksempel kan nævnes deres ACT-platform (Semi Automated Cyber Threat Intelligence). Platformen er under udvikling som forskningsprojekt, med det formål at kunne forudse angribere, tidspunkt for mulige angreb, karakteristika samt mulige ofre for angreb.

Her hos Credocom har vi teamet op med Mnemonic om at levere den bedste 24/7 MDR service til vores kunder. Vi kalder den Credocare 24/7 Managed Detection and Response Powered by Argus TM

Læs om vores MDR service