MDR - MANAGED DETECTION AND RESPONSE


MDR: Sådan detekterer du avancerede trusler på netværket – og stopper dem, før det er for sent

Credocare MDR (Managed Detection and Response) er en 24/7 service. Vores MDR service er understøttet af en stærk teknologistak, som giver kunden ro i sindet.

MDR service

Hvorfor er det så vigtigt at detektere truslerne i netværket?

–   Angribere finder i stigende grad vej ind til virksomhedens digitale kronjuveler. De undgår eksisterende forsvarsværker og bevæger sig frit rundt på indersiden af netværket i deres jagt på data.

–   Virksomheder står over for juridiske krav om at kunne respondere på 72 timer.

–   Der er bøder for brud på GDPR med krav om dokumentation.

MDR - Mnemonic Argus

Mange virksomheder investerer i en MDR løsning fordi:

–   Der er mangel på erfarne sikkerhedsfolk med evnen til at undersøge nye trusler i en fart, og som kan spotte, om noget allerede eksisterer i IT-miljøet.

–   Almindeligt tilgængelige services genererer blot yderligere alarmer og giver en ekstra byrde på sikkerhedsdriften samt giver et forvasket billede af målrettede trusler.

Credocare MDR Service

Med en Credocare 24/7 Managed Detection and Response Service Powered by Argus TM – eller managed SOC – er du beskyttet mod både traditionelle trusler og sofistikerede målrettede angreb. Gennem avanceret overvågning på tværs af IT-miljøet (end-point, netværk og cloud) beskyttes virksomheden mod kompromittering, reducerer cyber-risiko, understøttes compliance samt de strenge krav fra GDPR og NIS/NIST.

Løsningen understøttes af en meget stærk integreret og åben sikkerhedsteknologistak, som er udviklet baseret på mikro services, åbne API’er samt SOAR platform.

Kernen i systemet er en meget flexibel, kraftfuld og skalerbar realtidsanalyseplatform – SIEM, der kan udføre loganalyse og trafikanalyse i realtid samt levere en meget hurtig detektering af trusler i virksomhedens miljø.

Al udstyr, der indgår, driftes og vedligeholdes af leverandøren. Servicen leverer færdigbehandlede, valide alarmer med et ultralavt antal falske positiver på < 2%.

Typisk tid for implementering inkl. tuning er 6 uger (primært med indsats fra sikkerhedsanalytikere i SOC’en).

Credocom leverer Manage Detection and Response servicen via Mnemonics Argus. Læs mere om Mnemonic her:

Hør mere om Mnemonic her