HPE Aruba logo

HPE Aruba


HPE Aruba Clearpass

Udover kvalitetshardware producerer Aruba også softwareprodukter som ClearPass og Airwave.

ClearPass er brugervalidering ”NAC” (Network Access Control), som bidrager med nyttig viden om hvem og hvad, der anvender netværket – kablet som trådløst. Clearpass giver desuden kontrol over adgangen og adfærden på netværket.

Hos Credocom anbefaler vi ClearPass, da produktet understøtter samtlige af Gartners anbefalinger til funktionalitet og samtidig forener høj IT-sikkerhed og brugervenlighed. Credocom har implementeret disse løsninger hos private og offentlige organisationer fra 50 og op til 40.000 brugere. Vi har derfor stor erfaring og indsigt i, hvordan et succesfuldt forløb tager sig ud.

HPE Aruba Airwave

Airwave er et brugercentreret netværksmanagement-værktøj, som analyserer forholdene set fra brugerens synspunkt, og som derigennem medvirker til at give den bedst mulige brugeroplevelse. Med Airwave får netværksadministratoren markedets førende netværksmanagement til kontrol og fejlsøgning i de trådløse netværk. Hjulpet godt på vej af bl.a. ”heatmap”-funktioner, viser Airwave forbindelser og forbrug pr. access-punkt, og som desuden er platform- og producentuafhængig.

Besøg Arubas hjemmeside for at læse mere om deres produkter her.

Læs mere om netværksløsninger

UXI sensor – User Experience Insight

En stor del af tiden i en it-afdeling går med at overvåge og sikre, at alt fungerer, som det skal. I værste fald kommer det til at betyde, at der går tid fra udvikling og forbedringer. I Frederikssund Kommune har man fundet en løsning, hvor overvågningen passer sig selv og giver besked, når der er grund til at reagere. UXI (User Experience Insight), som løsningen hedder, overvåger kommunens WiFi og internetforbindelse, så man hele tiden kan se, om forbindelsen fungerer optimalt.

Hør om vores UXI løsning

“Det var lidt af et tilfælde, at jeg faldt over UXI-løsningen. Jeg hørte om en sensor-løsning på et online seminar, hvor der blev fortalt om, hvordan man ved hjælp af sensorer kan overvåge sin internetforbindelse. Vi henvendte os derfor til Credocom, som er vore faste samarbejdspartner, hvad angår netværk. De anbefalede UXI-løsningen fra Aruba, som kan overvåge både den trådløse og den kablede internetforbindelse.”

Brian Andersen, Netværksspecialist hos Frederikssund Kommune

Se casen her