HPE Aruba partner danmark

HPE Aruba


Udover kvalitetshardware producerer HPE Aruba også softwareprodukter som ClearPass og Airwave.

ClearPass er brugervalidering ”NAC” (Network Access Control), som bidrager med nyttig viden om hvem og hvad, der anvender netværket – kablet som trådløst. Clearpass giver desuden kontrol over adgangen og adfærden på netværket.

Hos Credocom anbefaler vi Aruba ClearPass, da ClearPass understøtter samtlige af Gartners anbefalinger til funktionalitet og samtidig forener høj IT-sikkerhed og brugervenlighed. Credocom har implementeret disse løsninger hos private og offentlige organisationer fra 50 og op til 40.000 brugere. Vi har derfor stor erfaring og indsigt i, hvordan et succesfuldt forløb tager sig ud.

HPE Arubas Airwave er et brugercentreret netværksmanagement-værktøj, som analyserer forholdene set fra brugerens synspunkt, og som derigennem medvirker til at give den bedst mulige brugeroplevelse. Med Airwave får netværksadministratoren markedets førende netværksmanagement til kontrol og fejlsøgning i de trådløse netværk. Hjulpet godt på vej af bl.a. ”heatmap”-funktioner, viser Airwave forbindelser og forbrug pr. access-punkt, og som desuden er platform- og producentuafhængig.

Læs mere om HPE Aruba her.

Hør mere om vores kompetencer indenfor netværksløsninger

Læs mere om netværksløsninger