cloud security - evident - palo alto networks

EVIDENT - DET NYESTE MEDLEM AF PALO ALTO NETWORKS SIKKERHEDSPLATFORM


09.04.2019 Af Thomas Grønne, CEO hos Credocom

Evident sikrer IT-sikkerheden i virksomhedens public cloud

Public cloud kræver en streng og kontinuerlig tilgang til IT-sikkerhed og compliance, der kan sikre at risici identificeres og håndteres. Evident sikrer løbende IT-sikkerheden i virksomhedens public cloud, så serverinstanser, applikationer m.v. kan etableres og drives sikkert. Evident giver dig overblik og hjælper dig med at konfigurere og sikre virksomhedens cloudbaserede infrastruktur i overensstemmelse med sikkerhedskravene til den interne infrastruktur.

Den stigende anvendelse af public cloud har gjort den traditionelle sikkerhedsmodel utilstrækkelig. Anvendelsen er som regel drevet af behovet for fleksibilitet og tilgængelighed. Denne agile tilgang gør det vanskeligt at holde styr på IT-sikkerheden. Periodiske penetrationstest og sårbarhedsskanninger af virksomhedens applikationer er vigtigt, men at skabe tilstrækkelig synlighed kræver automatiserede, API-baserede værktøjer, som kan håndtere mængden af applikationer, data, logfiler osv.

Evident fra Palo Alto Networks

Evident er udviklet til at implementere og vedligeholde IT-sikkerhed og compliance

Er det muligt at reducere behovet for menneskelig indblanding, ifm. gentagne processer og opgaver, kan virksomheden dels frigøre tid og dels undgå fejl. Menneskelige fejl kan nemt opstå, private nøgler bliver utilsigtet offentliggjort, netværksporte står åbne og data bliver eksponeret utilsigtet.

Hør adfærdsanalytiker Lasse Frost om ‘den menneskelige faktor’ i cybersecurity her

Evident er udviklet til at implementere og vedligeholde IT-sikkerhed og compliance i cloudbaseret infrastruktur som AWS og Azure. Disse leverandører baserer sig på den såkaldte ”shared responsibility”-model. I en public cloud skal man være meget opmærksom på denne model, idet leverandøren udelukkende påtager sig ansvaret for den fysiske sikring af cloudmiljøet, mens kunden selv har ansvaret for IT-sikkerheden inde i selve cloudmiljøet.

Se videoen hvor VP & Chief Security Officer hos Palo Alto Networks, Greg Day, deler sin holdning til, hvem der har det overordnede ansvar for sikkerheden i virksomhederne her.

evident palo alto networks

Evident understøtter de gængse sikkerhedsstandarder og frameworks

Evident monitorerer virksomhedens public cloud uafbrudt, og understøtter derfor behovet for agilitet langt bedre end manuelle menneskelige processer, som ofte er tidskrævende og med risiko for fejl. Evident sikrer at konfigurationen af den cloudbaserede infrastruktur altid overholder virksomhedens sikkerhedsstandard og krav. Dertil sikrer Evident compliance. Evident understøtter de gængse sikkerhedsstandarder og frameworks, eksempelvis HIPAA, PCI, NIS og CIST. Du er i kontrol og har hele tiden det komplette overblik samt mulighed for at opsætte automatiseret rapportering.

evident palo alto networks

Pt. supporteres AWS og Azure, mens understøttelse af Google Cloud Platform er på vej.

Læs mere om Palo Alto Networks