CYBERSIKKERHED


Credocom er specialister i cybersikkerhed

En effektiv IT-drift, uden forstyrrelser og kompromitteringer, er en forudsætning for, at virksomheder kan opretholde deres produktivitet og indtjening.

Hverdagen byder konstant på nye udfordringer, hvilket kræver en dynamisk cybersikkerhedsstrategi at håndtere.

Den dynamiske virkelighed er hjemmebanen for IT-sikkerhedseksperterne hos Credocom. Her får du et helhedsorienteret syn på cybersikkerhed med en opdateret faglighed. Credocom leverer de nyeste svar på udfordringerne og kan varetage hele forløbet fra analyse, design og implementering til daglig drift og support af disse løsninger.

Credocom har skabt et yderst solidt fundament af teknologier og løsninger, og vi besidder dybe kompetencer inden for rådgivning, implementering og support. Det sikrer, at du som kunde bliver effektivt beskyttet mod det nye avancerede trusselsbillede. Vi dækker alt lige fra perimeter, datacenter, web frontend og til endpoints – både før og efter et angreb.

Credocom leverer IT-sikkerhedsløsninger indenfor Next Generation firewalls, endpoint-beskyttelse, mailsikkerhed, cloud security services, applikations-sikkerhedsscanning, penetrationstest, DNS firewall, SIEM og SOC services.

Vi er også specialister i netværkssikkerhed

Læs om vores netværksløsninger her

Credocom har implementeret flere cybersikkerhedsløsninger for Lyngby-Taarbæk kommune igennem årene:

”Det er meget vigtigt, at vi følger med den generelle udvikling og lader vores brugere anvende fleksible cloudløsninger som eksempelvis Office 365”

“- men det må aldrig ske på bekostning af IT-sikkerhed og sikringen af de data vi har under vores administration. Takket være Skyhigh-løsningen er vi nu i stand til at lave en løbende compliance-vurdering af alle anvendte cloud-services, samt regulere disse hvor nødvendig. Specifikt omkring O365 giver Skyhigh-løsningen os mulighed for at lave datasikring af alt vores data i Microsofts løsning.

Skyhigh gør det desuden muligt at opretholde en sund balance mellem sikkerhed og brugervenlighed, da funktionerne i Skyhigh er flere end blot lukket/åben og dermed også giver mulighed for gradvise justeringer af sikkerheden med tilhørende tid til, at brugerne kan tilpasse sig de forandringer der nødvendigvis må ske, for at opretholde et fortsat stabilt og sikkert IT miljø.”

Mikkel Arp, IT-chef hos Lyngby-Taarbæk Kommune

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112