WEBINARER & EVENTS


Credocom afholder løbende seminarer og events, hvor vi berører emner inden for cybersikkerhed og netværk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Proofpoint protect 2020

Digital konference: Proofpoint Protect 2020

Proofpoint er klar med deres årlige event Protect EMEA 2020!

Vær med den 15. og 16. september, når Proofpoint sætter fokus på de seneste tendenser inden for cyberangreb, og viser hvordan Proofpoint kan være med til at beskytte dig og din virksomhed. Konferencen er naturligvis digital og helt uden beregning.

Du kan netværke med de andre deltagere online – både fra andre Proofpoint-kunder og brancheeksperter samt lære hvordan du implementerer People Centric Security.

De digitale sessioner har følgende emner:

1. Cloud-sikkerhed
2. E-mail-sikkerhed
3. Beskyttelse af oplysninger
4. Moderne compliance
5. Brugerundervisning omkring sikkerhed
6. CISO og lederskab

Dette får du ud af at deltage:

– Interessante keynotes fra Proofpoint specialister og brancheeksperter.

– Hør hvordan de dygtigste fagfolk inden for cybersikkerhed og compliance beskytter deres organisationer og medarbejdere med Proofpoint.

– Få mere at vide om de nye Proofpoint-produkter, der vil accelerere jeres rejse mod en mere people centric sikkerhedsstrategi samt mere fokus på compliance.

– Lær hvordan du får adgang til og anvender data for at styrke din sikkerhed og compliance.

– Viden om hvordan du som CIO kan arbejde mere målrettet med people centric security og compliance.

Du kan høre mere om Proofpoint Protect EMEA 2020 fra Martin Mackay, SVP EMEA hos Proofpoint i denne video: Se video

Dato og tid:

Eventet løber over to halve dage fra 15. september kl. 12.30 til 16. september kl. 13.00

Målgruppe:

Den digitale konference henvender sig til dig, der har ansvar for cybersikkerhed og compliance i organisationen.

Læs mere og tilmeld

Webinar: Få et fast greb om skyen!

Hvis du synes, cloud er en lidt fluffy affære, så hent gode råd og inspiration på Credocoms cloud-webinar.

Kvadratisk, praktisk, god. Sådan lød et gammelt reklameslogan for RitterSport. Hvis man ændrer kvadratisk til udefinérbar façon, kunne det lige så godt være en reklame for cloud-løsninger. Der er ingen tvivl om, at cloud er både praktisk og god med en lang række fordele som ubegrænset kapacitet, betal efter forbrug og altid adgang til nyeste version. Alligevel holder nogle sig tilbage fra at benytte cloud-løsninger. Det er mere trygt at have tingene hos sig selv. Andre har allerede lagt dele af deres it i skyen, men føler at de afgiver kontrol og mister overblik, og tøver derfor med at udnytte skyen fuldt ud. Men sådan behøver det ikke at være.

Den 23. september sætter Credocom fokus på, hvordan man skaber sig et overblik over sine cloud-løsninger, og hvilke ting man skal tage hensyn til, når man vælger cloud i stedet for on prem-løsninger.

Vi har igen sat vores faste ekspert-team i stævne

I det ene ringhjørne har vi Mikkel Bossen, der er uofficiel verdensmester i Prisma-løsninger og i det andet står Ulf Munkedal, der også er en af sværvægterne, hvad angår cloud-løsninger. I løbet af webinaret vil de to guide os igennem ting som:
– Hvordan man får og bevarer overblikket over sine data og applikationer i skyen, samt hvordan man sikrer sine cloud-løsninger.
– Overholder jeres cloud-løsninger alle gældende regler – både eksterne og egne interne?
– Der vil blive kigget på alle disse ting ud fra tre forskellige vinkler: SaaS, IaaS og DevOps for dem, der har udviklere, som arbejder i skyen.

Målgruppe:

Hvis du føler dig usikker på jeres eksisterende cloud-løsninger og overvejer hvorvidt det er en god idé at lægge flere ting i skyen, så vil du helt sikkert få besvaret dine spørgsmål på dette webinar. Vi går ikke ned i tekniske detaljer, men vil i højere grad fokusere på fordele, ulemper, og hvad der er vigtigt at huske på, når man vælger en cloud-løsning. Sidder du med et teknisk spørgsmål, skal du naturligvis ikke holde dig tilbage. Det kan vi også sagtens hjælpe dig, og vi lover, at vi nok skal gøre det på et ordentligt dansk.

Dato:

Den 23. september 2020 klokken 10.00 – 11.00

Vi forventer, at webinaret kommer til at vare en time inklusive jeres spørgsmål.


Gå til webinarsiden her eller tilmeld dig nedenfor

webinar cybersikkerhed

On-Demand Webinar:

Hvad er vigtigst: Virksomhedens data eller effektive medarbejdere?

Med de nye SASE-løsninger (secure access service edge), der findes på markedet i dag, er det slet ikke nødvendigt at vælge. Du kan sagtens få både i pose og sæk.


Den aktuelle situation, hvor corona-forholdsregler, hjemmearbejdspladser, it-sikkerhed og effektive arbejdsmåder skal gå op i en højere enhed, har sat gang i hackermiljøet. Man kan dagligt læse om angreb på virksomheder, der på grund af situationen har været nødt til at sænke paraderne og derfor er blevet inficeret med virus, er ramt af ransomware eller anden form for angreb. Nogle er måske blevet overraskede, fordi det hele er gået meget hurtigt. Men vi kan godt indstille os på, at hjemmearbejdspladser og generelt remote workplaces er kommet for at blive, så det er nødvendigt at få overblik over situationen og skabt effektive, smarte og sikre arbejdspladser til medarbejderne.

Derfor sætter Credocom den 9. juni to af it-sikkerhedsbranchens ypperste eksperter i stævneved et webinar.

På den ene side har vi Ulf Munkedal, founder og tidligere CEO for blandt andet FortConsult. Ulf Munkedal vil give en introduktion til trusselsbilledet, og hvad vi i særdelehed skal være opmærksomme på i den aktuelle situation. På den anden side har vi Mikkel Bossen fra Palo Alto Networks, der med udgangspunkt i SASE-løsningen Prisma Access vil fortælle om hvilke relevante løsninger, der findes på markedet. Men nu er det jo ikke for sjov, vi har inviteret Ulf Munkedal. Vi vil gerne udnytte hans ekspertise mest muligt og har derfor bedt ham være den kritiske moderator, der vil udfordre Mikkel Bossen med spørgsmål til Prisma Access-løsningen versus det aktuelle trusselsbillede.

Målgruppe: Webinaret henvender sig til alle med interesse i håndtering af it-sikkerheden omkring mobile & remote workforces. Der vil i højere grad være fokus på, resultater,fordele og ulemper end på tekniske finesser. Men spørg endelig løs! Begge vores eksperter er velfunderet også på bits n’bytes niveau.

Praktiske detaljer: Webinaret fandt sted den 9. juni kl. 10.

Se optagelsen

On-Demand Webinar:

Sådan sikrer du virksomheden, når I arbejder hjemmefra


Hackerne holder aldrig fri – slet ikke når virksomhederne flytter medarbejderne hjem i stuerne. Så bliver der nemlig åbnet for nye sikkerhedsbrister, og det skal naturligvis udnyttes. Eller skal det?

Der er allerede flere eksempler på virksomheder, der er blevet ramt af angreb under den nye corona-situation. Men det behøver jo ikke ske for din virksomhed.

Hør hvordan du sikrer virksomheden og dens medarbejdere, når I arbejder hjemmefra. På dette webinar vil du blive klogere på cyber-truslerne, og hvordan du kan håndtere dem og dermed sikre virksomheden.

Credocom tager udgangspunkt i CIS20/NIST rammeværktøj. CIS/NIST er udkommet med en 50 siders rapport, som vores specialister har nærlæst og kogt ned til et overskueligt og højaktuelt webinar.

Agenda:
–   Kort om covid-19’s indvirkning på den måde, vi arbejder nu og fremover
–   Hvordan udnytter hackerne situationen, og hvilke angrebsmetoder bruger de?
–   De fire typiske løsninger for remote adgang
–   Og hvordan du sikrer disse adgange.

Tilmeld

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112