WEBINARER & EVENTS


Credocom afholder løbende seminarer og events, hvor vi berører emner inden for cybersikkerhed og netværk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

webinar cybersikkerhed

On-Demand Webinar

Hvad er vigtigst: Virksomhedens data eller effektive medarbejdere?

Med de nye SASE-løsninger (secure access service edge), der findes på markedet i dag, er det slet ikke nødvendigt at vælge. Du kan sagtens få både i pose og sæk.


Den aktuelle situation, hvor corona-forholdsregler, hjemmearbejdspladser, it-sikkerhed og effektive arbejdsmåder skal gå op i en højere enhed, har sat gang i hackermiljøet. Man kan dagligt læse om angreb på virksomheder, der på grund af situationen har været nødt til at sænke paraderne og derfor er blevet inficeret med virus, er ramt af ransomware eller anden form for angreb. Nogle er måske blevet overraskede, fordi det hele er gået meget hurtigt. Men vi kan godt indstille os på, at hjemmearbejdspladser og generelt remote workplaces er kommet for at blive, så det er nødvendigt at få overblik over situationen og skabt effektive, smarte og sikre arbejdspladser til medarbejderne.

Derfor sætter Credocom den 9. juni to af it-sikkerhedsbranchens ypperste eksperter i stævneved et webinar.

På den ene side har vi Ulf Munkedal, founder og tidligere CEO for blandt andet FortConsult. Ulf Munkedal vil give en introduktion til trusselsbilledet, og hvad vi i særdelehed skal være opmærksomme på i den aktuelle situation. På den anden side har vi Mikkel Bossen fra Palo Alto Networks, der med udgangspunkt i SASE-løsningen Prisma Access vil fortælle om hvilke relevante løsninger, der findes på markedet. Men nu er det jo ikke for sjov, vi har inviteret Ulf Munkedal. Vi vil gerne udnytte hans ekspertise mest muligt og har derfor bedt ham være den kritiske moderator, der vil udfordre Mikkel Bossen med spørgsmål til Prisma Access-løsningen versus det aktuelle trusselsbillede.

Målgruppe: Webinaret henvender sig til alle med interesse i håndtering af it-sikkerheden omkring mobile & remote workforces. Der vil i højere grad være fokus på, resultater,fordele og ulemper end på tekniske finesser. Men spørg endelig løs! Begge vores eksperter er velfunderet også på bits n’bytes niveau.

Praktiske detaljer: Webinaret fandt sted den 9. juni kl. 10.

Se optagelsen

Infosecurity 2020

OBS:

Grundet Corona-virus er Infosecurity rykket til 30. september – 1. oktober 2020

30/9 Kl. 09.00 – 17.00

1/10 Kl. 09.00 – 16.00

Tag med Credocom til infosecurity 2020!

Den 30. september slår Øksnehallen dørene op for årets største sikkerhedsmesse Infosecurity.

I løbet af de to dage vil der være et hav af interessante indlæg, som du kan
tilmelde dig. Credocom vil i år have to indlæg, hvor vi dykker ned cloudsikkerhed
og netværkssikkerhed med dynamisk segmentering.

Læs mere

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112