WEBINARER & EVENTS


Credocom afholder løbende seminarer og events, hvor vi berører emner inden for cybersikkerhed og netværk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

palo alto networks ignite 2020

Digital konference: Ignite ’20

Du inviteres hermed til Palo Alto Networks Ignite ’20 Cybersecurity Conference | Secure Tomorrow.


I november afholder Palo Alto Networks deres årlige Ignite konference, denne gang virtuelt.

Ignite ’20 byder på det nyeste indenfor cybersecurity fra verdens største sikkerhedsleverandør. Her kan du opdage fremtidens sikkerhed – i dag.

Ignite giver dig løsningerne på en lang række af de sikkerhedsudfordringer, som organisationer står overfor i dag:

– Hvordan sikrer du din netværkstransformation i en verden med work-from-home og en hybrid arbejdsstyrke?

– Hvordan sikrer du, at din netværkssikkerhed bliver endnu mere proaktiv fra datacentret til edge og IoT?

– Hvordan gør du din SOC endnu mere effektiv i at bekæmpe nye og sofistikerede angreb?

– Hvordan kommer du sikkert i skyen i en multi-cloud verden?

… og meget mere

Med over 40 break out sessions er der rig mulighed for at blive klogere på sikkerhed. Du får naturligvis også større indblik i Palo Alto Networks, der om nogen har sat retningen for cybersikkerhed de sidste 10 år fra lanceringen af den første ægte Next Generation Firewall til nu verdens største sikkerhedsleverandør, der beskytter vores digitale liv på tværs af end-point, netværk og cloud.

Alt sammen bliver leveret til dig – virtuelt – nemt, bekvemt og fleksibelt.

Hvis du tilmelder dig via dette link, tilsender vi en guide, der kan vejlede dig i, hvilke sessioner du bør give dig i kast med ved Ignite ’20!

Læs mere og tilmeld her

Ignite 2020 take aways webinar

Webinar: Ignite ’20 takeaways

1. december 2020  |  Credocom giver dig de vigtigste indsigter, nyheder og guldkorn fra årets Ignite konference, ved vores webinar den 1. december.


Hvis du ikke nåede at deltage – eller bare har brug for en opsummering – giver vores dygtige specialister dig de vigtigste takeaways, så du kan holde dig opdateret på et foranderligt trusselsbillede og de nyeste teknologier.

Peter Koch, Direktør for forretningsudvikling og CTO, Kristian von Staffeldt vil præsentere indsigterne fra konferencen og naturligvis besvare de spørgsmål du måtte have.

Målgruppe:
Webinaret er for dig, der har cybersikkerhed på agendaen og gerne vil blive klogere på fremtidens sikkerhed og trusselsbillede. Det er ikke nødvendigt at kende til Palo Alto Networks eller deres produkter i forvejen.

Webinaret vil vare en time inkl. jeres spørgsmål.

Tilmeld her

Få et fast greb om skyen!

Hvis du synes, cloud er en lidt fluffy affære, så hent gode råd og inspiration på Credocoms cloud-webinar.


Kvadratisk, praktisk, god. Sådan lød et gammelt reklameslogan for RitterSport. Hvis man ændrer kvadratisk til udefinérbar façon, kunne det lige så godt være en reklame for cloud-løsninger. Der er ingen tvivl om, at cloud er både praktisk og god med en lang række fordele som ubegrænset kapacitet, betal efter forbrug og altid adgang til nyeste version. Alligevel holder nogle sig tilbage fra at benytte cloud-løsninger. Det er mere trygt at have tingene hos sig selv. Andre har allerede lagt dele af deres it i skyen, men føler at de afgiver kontrol og mister overblik, og tøver derfor med at udnytte skyen fuldt ud. Men sådan behøver det ikke at være.

Den 23. september sætter Credocom fokus på, hvordan man skaber sig et overblik over sine cloud-løsninger, og hvilke ting man skal tage hensyn til, når man vælger cloud i stedet for on prem-løsninger.

Vi har igen sat vores faste ekspert-team i stævne

I det ene ringhjørne har vi Mikkel Bossen, der er uofficiel verdensmester i Prisma-løsninger og i det andet står Ulf Munkedal, der også er en af sværvægterne, hvad angår cloud-løsninger. I løbet af webinaret vil de to guide os igennem ting som:
– Hvordan man får og bevarer overblikket over sine data og applikationer i skyen, samt hvordan man sikrer sine cloud-løsninger.
– Overholder jeres cloud-løsninger alle gældende regler – både eksterne og egne interne?
– Der vil blive kigget på alle disse ting ud fra tre forskellige vinkler: SaaS, IaaS og DevOps for dem, der har udviklere, som arbejder i skyen.

Målgruppe:

Hvis du føler dig usikker på jeres eksisterende cloud-løsninger og overvejer hvorvidt det er en god idé at lægge flere ting i skyen, så vil du helt sikkert få besvaret dine spørgsmål på dette webinar. Vi går ikke ned i tekniske detaljer, men vil i højere grad fokusere på fordele, ulemper, og hvad der er vigtigt at huske på, når man vælger en cloud-løsning. Sidder du med et teknisk spørgsmål, skal du naturligvis ikke holde dig tilbage. Det kan vi også sagtens hjælpe dig, og vi lover, at vi nok skal gøre det på et ordentligt dansk.

Se optagelsen
webinar cybersikkerhed

Hvad er vigtigst: Virksomhedens data eller effektive medarbejdere?

Med de nye SASE-løsninger (secure access service edge), der findes på markedet i dag, er det slet ikke nødvendigt at vælge. Du kan sagtens få både i pose og sæk.


Den aktuelle situation, hvor corona-forholdsregler, hjemmearbejdspladser, it-sikkerhed og effektive arbejdsmåder skal gå op i en højere enhed, har sat gang i hackermiljøet. Man kan dagligt læse om angreb på virksomheder, der på grund af situationen har været nødt til at sænke paraderne og derfor er blevet inficeret med virus, er ramt af ransomware eller anden form for angreb. Nogle er måske blevet overraskede, fordi det hele er gået meget hurtigt. Men vi kan godt indstille os på, at hjemmearbejdspladser og generelt remote workplaces er kommet for at blive, så det er nødvendigt at få overblik over situationen og skabt effektive, smarte og sikre arbejdspladser til medarbejderne.

Derfor sætter Credocom den 9. juni to af it-sikkerhedsbranchens ypperste eksperter i stævneved et webinar.

På den ene side har vi Ulf Munkedal, founder og tidligere CEO for blandt andet FortConsult. Ulf Munkedal vil give en introduktion til trusselsbilledet, og hvad vi i særdelehed skal være opmærksomme på i den aktuelle situation. På den anden side har vi Mikkel Bossen fra Palo Alto Networks, der med udgangspunkt i SASE-løsningen Prisma Access vil fortælle om hvilke relevante løsninger, der findes på markedet. Men nu er det jo ikke for sjov, vi har inviteret Ulf Munkedal. Vi vil gerne udnytte hans ekspertise mest muligt og har derfor bedt ham være den kritiske moderator, der vil udfordre Mikkel Bossen med spørgsmål til Prisma Access-løsningen versus det aktuelle trusselsbillede.

Målgruppe: Webinaret henvender sig til alle med interesse i håndtering af it-sikkerheden omkring mobile & remote workforces. Der vil i højere grad være fokus på, resultater,fordele og ulemper end på tekniske finesser. Men spørg endelig løs! Begge vores eksperter er velfunderet også på bits n’bytes niveau.

Praktiske detaljer: Webinaret fandt sted den 9. juni kl. 10.

Se optagelsen

Sådan sikrer du virksomheden, når I arbejder hjemmefra


Hackerne holder aldrig fri – slet ikke når virksomhederne flytter medarbejderne hjem i stuerne. Så bliver der nemlig åbnet for nye sikkerhedsbrister, og det skal naturligvis udnyttes. Eller skal det?

Der er allerede flere eksempler på virksomheder, der er blevet ramt af angreb under den nye corona-situation. Men det behøver jo ikke ske for din virksomhed.

Hør hvordan du sikrer virksomheden og dens medarbejdere, når I arbejder hjemmefra. På dette webinar vil du blive klogere på cyber-truslerne, og hvordan du kan håndtere dem og dermed sikre virksomheden.

Credocom tager udgangspunkt i CIS20/NIST rammeværktøj. CIS/NIST er udkommet med en 50 siders rapport, som vores specialister har nærlæst og kogt ned til et overskueligt og højaktuelt webinar.

Agenda:
–   Kort om covid-19’s indvirkning på den måde, vi arbejder nu og fremover
–   Hvordan udnytter hackerne situationen, og hvilke angrebsmetoder bruger de?
–   De fire typiske løsninger for remote adgang
–   Og hvordan du sikrer disse adgange.

Se optagelsen

Kontakt salg

Telefon  3814 0200

Email      kontakt@credocom.dk

CVR-nr.   29391963

Kontakt support

Man-tors:   8-17   |   Fre:   8-16

Telefon:     7060 6112